Hopp til innholdHopp til søk

Sit Kafe MTFS

Test Campus

Kantine

Sit Kafe MTFS ligger inne i Fred Kavli-bygget på Øya. Kantina har en fantastisk salatbuffet, og her har du muligheten til å få deg en rykende varm toast om du ønsker.

Sit Kafe MTFS, Øya

Fargerik salatbar

På Sit Kafe MTFS får du kanskje Øyas mest varierte salatbar. Her er detenkelt å spise sunt, fargerikt og næringsrikt!

Varm toast

På Sit Kafe MTFS får du varme toast med skinke og cheddar, mozzerella og soltørket tomat og kylling med urte dressing og norvegia. I tillegg finner du kanskje Øyas mest fargerike salatbar!

Om Sit Kantiner

Vi har kantiner på de aller fleste campus. Her får du et variert tilbud av mat som er laget fra bunnen av, til ulike anledninger gjennom dagen; Havregrøt til frokost, salat-og varmmatbuffet til lunsj eller middag, bagetter og wraps, med mer.

På campus Gløshaugen er det fire kantiner med litt ulikt tilbud: På Kjelhuset får du pizza og buffet, Sit Kafe Elektro har superdigge burgere, deilige ostesmørbrød og gode omeletter. Element og Hangaren har et Gløshaugens største utvalg på salat-og varmmatbuffet.

Dragvoll og kantina på Fred Kavli-bygget har kanskje NTNUs beste salatbarer, og på Kalvskinnet får du deilig grillmat i tillegg til en stor varmmatbuffet. Øvrig tilbud finner du på Øya, Kjøkkenhagen (DMMH), Elgeseter, Tungasletta og Tyholt (Moholt).