Hopp til innholdHopp til søk

Rápido Dragvoll

Dragvoll

Kiosk

Som det ligger i navnet, på Rápido skal det gå kjapt! Har du litt dårlig tid mellom forelesninger eller avtaler, har du alltids tid til å dra innom kiosken for litt mat eller snacks. Her finner du ferske lunsjretter laget på vår cateringavdeling på Gløshaugen, et bredt utvalg av drikkevarer, meieriprodukter, snacks med mer. Vi har to Rápido-kiosker, én på Gløshaugen og en på Dragvoll.

Se etter Digg Pris når du handler!

Er du ute etter en god deal, bør du se etter produkter merket med Digg Pris. Hver uke har vi tilbud på mat og drikke i kiosken. I tillegg har vi enkelte produkter som har en fast lav pris.

Dagens Kutt

Dagens Kutt er produkter som selges til halv pris pga dato. Alle våre påsmurtprodukter eller bakervarer er ferske. Det vi ikke får solgt i løpet av en dag, setter vi ned til halv pris dagen etter. Meieriprodukter og andre produkter med best før-dato, prises ned når de nærmer seg dato.

Stilken

Stilken er vårt plantebaserte matkonsept. Alle produktene fra Stilken er laget på vårt eget kjøkken etter egne oppskrifter. I kiosken finner du et lite utvalg av disse produktene, i tillegg til noen plantebaserte produkter fra andre leverandører.