Klostergata 20 studentboliger

Klostergata 20 har sentral beliggenhet ved Nidelven, rett overfor Nidarosdomen. Studentersamfundet og NTNU Gløshaugen ligger like i nærheten, og du har gangavstand til sentrum, Øya og Kalvskinnet.

Fasaden til Klostergata 20
Klostergata 20 har hybler i kollektiv og leiligheter for par uten barn.

Beboerinformasjon

Internett

Internett er inkludert i husleien.

Les mer om Internett i Sit

Avfallshåndtering

Avfallsstasjon for restavfall finner du utenfor bygningen. Nærmeste miljøstasjon for papp, papir, plast, glass og metall ligger ved Klostergata 29.

Har du behov for å fjerne større gjenstander, ta kontakt med vaktmester ved å gå til bolig.sit.no, logg inn på Min side og velg Kontakt oss - Kontakt vaktmester.

Bod

Det er fellesbod i kjelleren. Husk å merke alt i fellesboden på en skikkelig måte, for å unngå at det blir fjernet under ryddeaksjoner.

Parkering

Det er ingen parkeringsplasser i forbindelse med Klostergata 20. Kontakt Trondheim Parkering dersom du vil undersøke muligheten for soneparkering i området.

Du kan også booke parkeringsplass i parkeringskjelleren i Singsakerbakken 4B, eller fast utendørs parkeringsplass på Nedre Singsakerslette studentby.

Book parkering her

Prisliste for tilleggstjenester og gebyrer

Sykkelparkering

Det er utvendig sykkelparkering i Klostergata 20. Din sykkel må merkes med gyldig sykkeloblat. Kontakt Sit Boligs resepsjon i Frode Rinnans veg 1 for sykkeloblat.

Vaskeri

Vaskeriet ligger i kjelleren på Singsakerbakken 2C (Lucaskvartalet). Ta kontakt med Sit Boligs resepsjon for å få koden som gir tilgang til vaskeriet.

Vaskeriet er åpent kl. 08.00–22.00.

Bruk av vaskeri

Skader, feil og mangler

Ønsker du å kontakte din vaktmester eller har behov for å varsle om teknisk feil i boligen, benyttes et eget skjema. Gå til bolig.sit.no, logg inn på Min side og velg Kontakt oss - Kontakt vaktmester.

Renhold

Les mer om renhold

Flytte, bytte, fremleie

Les mer om flytting mellom studentbyer og -boliger, og muligheten til å fremleie boligen din

Tjenester og gebyrer

Oversikt over tilleggstjenester og gebyrer

Utfordringer i hverdagen

Opplever du utfordringer ved å bo i kollektiv? Er det vanskelig å samarbeide med naboen? Er du bekymret for noen du bor sammen med? Ta kontakt på [email protected], så hjelper vi deg.