Klostergata 20 studentboliger

Klostergata 20 har sentral beliggenhet ved Nidelven, rett overfor Nidarosdomen. Studentersamfundet og NTNU Gløshaugen ligger like i nærheten, og du har gangavstand til sentrum, Øya og Kalvskinnet.

Fasaden til Klostergata 20
Klostergata 20 har hybler i kollektiv og leiligheter for par uten barn.

Beboerinformasjon

Internett

Internett er inkludert i husleien.

Les mer om Internett i Sit

Avfallshåndtering

Avfallsstasjon for restavfall finner du utenfor bygningen. Nærmeste miljøstasjon for papp, papir, plast, glass og metall ligger ved Klostergata 29.

Har du behov for å fjerne større gjenstander, send en forespørsel til [email protected].

Bod

Det er fellesbod i kjelleren. Husk å merke alt i fellesboden på en skikkelig måte, for å unngå at det blir fjernet under ryddeaksjoner.

Parkering

Det er ingen parkeringsplasser i forbindelse med Klostergata 20. Kontakt Trondheim Parkering dersom du vil undersøke muligheten for soneparkering i området.

Du kan også søke Sit Bolig om å få leie parkeringsplass i parkeringskjelleren i Singsakerbakken 4B, eller fast utendørs parkeringsplass på Nedre Singsakerslette studentby.

Søke om parkering

Prisliste for tilleggstjenester og gebyrer

Sykkelparkering

Det er utvendig sykkelparkering i Klostergata 20. Din sykkel må merkes med gyldig sykkeloblat. Kontakt Sit Boligs resepsjon i Frode Rinnans veg 1 for sykkeloblat.

Vaskeri

Vaskeriet ligger i kjelleren på Singsakerbakken 2 C (Lucaskvartalet). Du bruker vaskerikortet ditt for å få tilgang til vaskeriet, og for å benytte maskinene.

Vaskeriet er åpent mellom kl. 08.00–22.00.

Bruk av vaskeriene
Booking av vaskemaskin

Skader, feil og mangler

Ønsker du å kontakte din vaktmester eller har behov for å varsle om teknisk feil i boligen, benyttes et eget skjema. Logg inn på bolig.sit.no og velg «Kontakt vaktmester» fra menyen.

Renhold

Les mer om renhold

Flytte, bytte, fremleie

Les mer om flytting mellom studentbyer og -boliger, og muligheten til å fremleie boligen din hvis du skal studere utenbys en periode eller avtjene verneplikt.

Tjenester og gebyrer

Oversikt over tilleggstjenester og gebyrer

Utfordringer i hverdagen

Opplever du utfordringer ved å bo i kollektiv? Er det vanskelig å samarbeide med naboen? Er du bekymret for noen du bor sammen med? Ta kontakt på [email protected], så hjelper vi deg.