Ditt studiested er satt til .
Bytt studiested: Trondheim Gjøvik Ålesund

Jakobslivegen studentboliger

Studentboligene ligger i sykkelavstand til DMMH, NTNUs campus Rotvoll og NTNU Dragvoll. Det er bussholdeplass rett utenfor døren.


Jakobslivegen studentboliger ligger øst for sentrum. Det er mye grøntareal rundt huset, og kort avstand til friluftsområder.

Beboerinformasjon

Avfallshåndtering

Det er avfallsstasjoner for restavfall, papir og plast i Jakobsliveien studentboliger. Har du behov for å fjerne større gjenstander, send en forespørsel til bolig@sit.no.

Bod

Alle leilighetene har tilgang til egen bod i kjelleren.

Parkering

Det er mulig å leie parkeringsplass utenfor huset.

Les mer om parkering

Sykkelparkering

Sykler kan oppbevares i en stor fellesbod i kjelleren. Din sykkel må merkes med gyldig sykkeloblat. Kontakt Sit Boligs resepsjon i Frode Rinnans veg 1 for sykkeloblat.

Loftstue

Beboerne kan benytte felles loftstue møblert med sofa, stoler og bord, TV, video og stereoanlegg.

Vaskeri

Det er vaskeri i kjelleren med 2 vaskemaskiner og 2 tørketromler. Du må selv sørge for vaskemidler.

Skader, feil og mangler

Ønsker du å kontakte din vaktmester eller har behov for å varsle om teknisk feil i boligen, benyttes et eget skjema. Logg inn på www.boligtorget.no/sit og velg «Melde feil» fra menyen.

Renhold

Les mer om renhold

Flytte, bytte, fremleie

Les mer om flytting mellom studentbyer og -boliger, og muligheten til å fremleie boligen din hvis du skal studere utenbys en periode eller avtjene verneplikt.

Tjenester og gebyrer

Oversikt over tilleggstjenester og gebyrer

Utfordringer i hverdagen

Opplever du utfordringer ved å bo i kollektiv? Er det vanskelig å samarbeide med naboen? Er du bekymret for noen du bor sammen med? Ta kontakt på bomiljo@sit.no, så hjelper vi deg.

Aktivitetshus og lån av utstyr

På Moholt studentby er det et Aktivitetshus. Der kan du låne feltseng og annet utstyr, eller stikke innom for å ta en kaffe, spille spill og bli kjent med naboene dine og andre studenter som bor hos Sit. Aktivitetshuset drives av Sits husverter, og de hjelper deg gjerne om det er noe du lurer på.

Dersom foreningen eller vennegjengen din ønsker å arrangere noe på Aktivitetshuset, er det mulig dersom det følger retningslinjene for bruk av huset. Først og fremst vil det si at alle aktiviteter skal være åpne for alle studenter, alkoholfrie, og politisk og religiøst nøytrale. Husvertene vil alltid ha vakthold når Aktivitetshuset er i bruk. Send en e-post til moholt@husverter.sit.no for mer informasjon.

Aktivitetshuset ligger i Bregnevegen 65. Det er åpent mandag, tirsdag, onsdag, torsdag kl. 19–22, og søndag kl. 13–22. Hold deg oppdatert på hva som skjer på Aktivitetshuset på Facebook.

Kontakt husvertene på Moholt