Er du eksamensklar?

Lad eksamensbatteriene på Studentsenteret, DIGGiLOUNGE, Loftet og campus sammen med andre studenter i eksamenstiden.

 


Er du eksamensklar?

Kjenner du at nervene begynner å krype inn på deg nå som eksamenstiden er her igjen? Da kan det være greit å ta en time-out med litt sosialt energipåfyll. På Studentsenteret, DIGGiLOUNGE, Loftet og de ulike campusene skjer det mye sosialt nå i eksamenstiden. Ta deg en velfortjent pause fra lesingen og lad batteriene sammen med andre studenter!

Husk å gi deg selv påfyll

Å være sosial kan gi deg det ekstra energipåfyllet du trenger for å få mer ut av lesingen. Her i Trondheim skjer det mye spennende i regi av Sit og våre frivillige nå før jul.

Kjennes eksamenstiden overveldende? Husk at du alltid kan snakke med oss i Sit!

Book samtale med en av våre studentlivsrådgivere


Eksamensboost på campus

Hvert år arrangerer vi Eksamensboost – et gratis mestringskurs hvor du vil lære hva som skjer med kroppen når vi opplever stress, og hvordan du kan håndtere dette på best mulig måte i eksamenstiden. Alle deltakere vil få en goodiebag med litt energipåfyll til eksamenstiden.

Kalvskinnet:    Torsdag 1. desember kl. 11.15-12.00 på Kalvskinnet (i A120)

Gløshaugen:   Fredag 2. desember kl. 11.15-12.00 på Gløshaugen (i EL3)

Meld deg på Eksamensboost her


Sosialt på Studentsenteret

Hver uke inviterer Studentsenteret til quiz og strikkelunsj. I desember vil de starte hver morgen (kl. 9) med å vise en koselig julekalender. Sammen kan dere telle ned til julen og kanskje glemme alt som har med eksamen å gjøre for en liten stund. Det blir også servert peppekaker, mandariner, gløgg og kakao. 

Har du lyst til å pakke inn en fin gave eller lage noe til en du er glad i? Studentvertene har laget et lite juleverksted som du kan benytte deg av før du drar hjem til jul.


Len deg tilbake på Loftet

I eksamenstiden inviterer Loftet til en avslappet og koselig atmosfære, hvor du kan komme for å studere til eksamen i god kombinasjon med skravling, bordtennis og andre aktiviteter. Du er også hjertelig velkommen til å delta på arrangementene framover, enten du har vært med før eller kommer for første gang. Ta deg en gratis kopp gratis kaffe eller te, slå av en prat med kjente og ukjente, og få et nødvendig avbrekk i eksamenslesingen.

I desember blir det ekstra koselig på Loftet med julepyntede lokaler. Enkelte kvelder og helger blir det også servering av gløgg og pepperkaker. Det vil i desember bli muligheter for å skrive et julekort og sende hjem, hvor porto dekkes av Sit.

Dette skjer på Loftet fremover:

4.-27. november: Opplev utstillingen BIE på Loftet. Les mer om utstillingen her.

11. og 25. november: Jam Sessions på Loftet. Er du en musikerspire eller bare har lyst til å jamme litt sammen med andre? Da er dette en fin mulighet for å dele uformelle musikalske øyeblikk.

13. og 27. november: Tur med Loftet Outdoors Group

16. og 30. november: Quiz på Loftet. Kom sammen med ditt faste lag eller bli med på et åpent lag.

18. november: Perlekveld på Loftet kl. 19.00. Vi har perler, kom og bli med Perlekveld | Facebook

20. november og 4. desember: Filmkveld i regi av Loftet Filmclub

22. november: Ta med deg strikkepinnene og bli med på strikkekveld kl. 18:00.

1. desember: Julegrantenning med Candiss kl. 17.00. Julenissen kommer!

18. desember: Julefilm på Loftet

Følg Loftet på Facebook her og på Instagram her for å få med deg alt som skjer fremover.


Digitalt påfyll i DIGGiLOUNGE

DIGGiLOUNGE er stedet for deg som liker best å være sosial over nett. Her kan du chatte og spille med massevis av andre studenter. I desember blir det ulike spill og sosialkvelder som varierer fra uke til uke. Disse vil annonseres hver mandag på DIGGiLOUNGE. Det er fast Minecraft-mandag fra kl. 18:00-21:00. Vi starter julefeiringa på Minecraft ved å ha jule-event 28. november for å markere første advent. Da skal vi begynne å bygge en juleby i Minecraft!

10. desember: Denne kvelden har vi leid en gratis kinosal hvor du som student kan komme og se filmen Violent Night (2022), som har premiere nå i desember. Det blir gratis brus og popcorn til alle. Påmelding skjer på DIGGiLOUNGE. Det vil stå noen DIGGiverter i døra på kinoen og slippe inn de påmeldte. Vi har kun 60 plasser, og vet disse vil fylles på kort tid, så det lønner seg å være tidlig ute.


Kos på kafé

I eksamenstiden blir det flere gode tilbud og aktiviteter i kantinene og kioskene på campus.

Hver dag fra 21. november - 16. desember: Digg pris på havregrøt: 10 kr i våre kantiner!

Mandag 28. november: Happy hour på kaffe fra kl. 09-10! Kom innom og få en gratis svart kaffe i alle våre kantiner og kiosker på campus. (Gjelder ikke SITO).

Enkelte kantiner og kiosker vil holde eksamensåpent i denne perioden. Se hvilke dette gjelder her.

Sjekk for øvrig våre Trust Meal-utsalg, de har åpent 24/7!

Vi i Sit ønsker deg en stressfri og fin eksamenstid!