Gruppeterapi

Gruppeterapi er et behandlingsløp som foregår i grupper. Sit tilbyr ulike typer terapigrupper; stress og mindfulness, acceptance and commitment therapy (ACT), bekymring og sosial fobi. Enkelte av gruppene er knyttet opp til spesifikke utfordringer, mens andre er mer åpne og favner om flere ulike typer problematikk.

Foto: Sit | Øystein Hermstad

Alle terapigruppene våre tar utgangspunkt i å hjelpe deg med å få det bedre med deg selv og fungere bedre i studenthverdagen. Erfaringene fra studenter som har deltatt i gruppeterapitilbudet vårt viser at det er svært nyttig å jobbe sammen med andre om felles livsutfordringer- og problemer.

Du synes kanskje det virker litt skummelt å dele tanker og følelser med andre studenter i en gruppe? Det er du ikke alene om. Mange synes dette er skummelt og er skeptiske til å være med i en terapigruppe. Vi tilbyr derfor en gratis og uforpliktende vurderingssamtale for å finne ut om denne behandlingsformen passer deg – her får du muligheten til å stille oss spørsmål om det du lurer på om gruppeterapi.