Finn din forening

Linjeforeninger på Gjøvik

Linjeforeninger er studentorganisasjoner med tilknytning til ett eller flere studieprogram, og har ofte et svært variert tilbud til sine medstudenter. Ønsker du å bli bedre kjent med klassekameratene dine utenfor lesesalen kan linjeforeningens aktiviteter midt i blinken for deg.  

Darling - Linjeforeningen for Design- og mediefag.

Darling på Facebook

Darling på Instagram

Darling på NTNU

Send epost til Darling

FRESK - Linjeforeningen for Helsefag.

Fresk på Facebook

Send epost til Fresk

INGa  - Linjeforeningen for studenter ved avdeling for teknologi.

Nettsiden til INGa

INGa på Facebook

Send epost til INGa

LOGIN - Linjeforeningen for IT.

LOGIN på Facebook

Send epost til LOGIN

RIK - Linjeforeningen for Økonomi, Ledelse og Logisitikkfag.

RIK på Facebook

Epost: [email protected]  

NTNUi Gjøvik  

NTNUI-Gjøvik er idrettsforeningen som tilhører NTNU i Gjøvik. Ønsker du å drive med idrett ved siden av studiene er det bare å sjekke ut tilbudene under. Savner du et lag for en idrett er det bare å kontakte NTNUi-Gjøvik for å lage et nytt lag. De aktive gruppene i NTNUi Gjøvik er følgende:

 • Bordtennis
 • Badminton
 • Cheerleading
 • E-sport
 • Fotball (egne jente- og guttelag)
 • Friluftsliv 
 • Golf
 • Håndball
 • Hockey
 • Innebandy
 • Klatring  
 • Rumpeldunk
 • Sjakk
 • Svømming
 • Tennis
 • Volleyball

Interessegrupper 

Studentenes Danseforening

Studentenes Danseforening i Gjøvik er en forening for alle som liker å danse eller vil holde seg aktiv. Vi har timer i Moderne dans, Jazz og Hiphop uansett tidligere erfaring.

Epost: [email protected]

Bandgruppa NTNU Gjøvik  

Bandgruppa NTNU Gjøvik vil gjøre det lett for studentene i Gjøvik å drive med musikk. Gjennom bandgruppa får du tilgang til gratis øvingslokale, diverse utstyr, og muligheten til å møte andre musikkinteresserte eller starte eget band. De arrangerer jam hver måned, og andre musikkrelaterte arrangementer. 

For mer info, sjekk ut bandgruppa på Facebook eller bli med i Discordkanalen, hvor vi oppdaterer jevnlig. 

Bandgruppa på Discord

Bandgruppa på Facebook

NTNU Gjøvik Bryggelag

Studenter som brygger eget øl.

Epost: [email protected]

HUSET

Studenthuset HUSET på campus er et sosialt samlingspunkt for studenter på Gjøvik. Huset drives av frivillige som har ansvar for teknisk, vakthold, bardrift, arrangement og alt annet som skal til for å få HUSET til å gå rundt. Huset er et flerbruksområde, og hvis du trenger litt plass å utfolde deg på er det fullt mulig å bruke HUSET til det meste. Har du for eksempel behov for lokale til et møte? Eller trenger du en plass til en fest, sammenkomst eller lignende? HUSET kan benyttes til både seminarer, møter, åpne og lukkede arrangementer!

Les mer om Huset

Epost: [email protected] 

Designverkstedet Makerspace Gjøvik 

En sosial møteplass for alle som vil møte andre studenter og arbeide i et kreativt, morsomt og teknologisk miljø.

Les mer om Makerspace

Makerspace på Instagram

Epost: [email protected]  

Start Gjøvik 

Start Gjøvik ønsker å bidra til at unge gründerspirer kan knytte verdifullt nettverk, få kompetanse om verdiskaping og realisere sine ideer. Start skal skape kultur for innovasjon og entreprenørskap blant studenter i Norge, og sørge for synergieffekter mellom disse, akademia og næringsliv.

Start Gjøvik

Epost: [email protected]

Turgruppe NTNU Gjøvik 

Ønsker du å komme deg ut i frisk luft og bli kjent med nye mennesker? Da er turgruppa midt i blinken for deg! Turgruppa er for alle studenter ved NTNU og Fagskolen.

Turgruppa på Facebook

International Students Union (ISU) Gjøvik

ISU Gjøvik is a local branch of the International Students' Union in Norway, which works to ensure rights and welfare of the current and the future international students of the Gjøvik University College, as well as to forward unity amongst members, socially, culturally and otherwise.

ISU på Facebook

Skigruppa På Tryne 

Skigruppa På Tryne er for deg som er interessert i alpint, telemark og snowboard.

Skigruppa på Facebook

Epost: [email protected]

Tekna Ung Innlandet 

Avdelingen arrangerer faglige og sosiale møteplasser for Tekna-medlemmene i området. 

Tekna Ung på Facebook

Studentmagasinet Morsk 

Studentmagasinet Morsk er et velferdstilbud for studentene ved NTNU i Gjøvik, og tilbyr et sosialt miljø hvor du kan utfordre deg kreativt.

Studentmagasinet på Facebook

Epost: [email protected]

Fagforbundets studentlag 

Fagforbundet er landets største arbeidstakerorganisasjon med omlag 370 000 medlemmer og er en del av LO. Fagforbundets hovedoppgave er å sikre medlemmene gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår, og et anstendig arbeidsliv. 

Fagforbundets studentlag

Epost: [email protected]

Handel og Kontor Studentlag 

Handel og Kontor skal være en fremtidsrettet pådriver for retten til å organisere seg, et rettferdig samfunn og et arbeidsliv som setter mennesket i fokus både nasjonalt og internasjonalt.

Epost: [email protected]

Gjøvik Tabletop 

Glad i brettspill? Bli med på brettspillkvelder! 

Gjøvik Tabletop på Facebook

NITO Student

NITO Studentene jobber for interessene til teknologi- og ingeniørstudenter. NITO er en landsomfattende og demokratisk organisasjon, og har lokallag på studiesteder med ingeniør- og teknologiutdanning. 

NITO Studentene

Studentpolitikk  

Ønsker du å kjempe for bedre studentvilkår? Da kan du engasjere deg i studentpolitikken. Det er lovpålagt at alle universiteter og høgskoler skal ha et studentorgan som taler studentenes sak. Studenters medvirkning er reell og viktig, og du kan bli med! 

Studentparlamentet 

Studentparlamentet er studentenes øverste organ ved NTNU i Gjøvik. Er det saker du ønsker å ta opp som gjelder universitetet er det parlamentet du skal henvende deg til. Det velges nye studenter med stemmerett til parlamentet en gang i året, og møtene er åpne for alle studenter. 

Studentparlamentet på Facebook

Studentparlamentets nettside

Epost: gjø[email protected]

Velferdsutvalget

Velferdsutvalget er et rådgivende organ i saker som omhandler studentvelferd i Gjøvik. Velferdsutvalget skal ivareta studentenes interesser overfor Sit, og være en pådriver for studentvelferd opp mot kommune og utdanningsinstitusjonene. 

Velferdsutvalget på Facebook

Epost: [email protected]

Instagram: @vugjovik