Finn din forening

Linjeforeninger på Gjøvik

Linjeforeninger er studentorganisasjoner med tilknytning til ett eller flere studieprogram, og har ofte et svært variert tilbud til sine medstudenter. Ønsker du å bli bedre kjent med klassekameratene dine utenfor lesesalen er linjeforeningens aktiviteter ofte mitt i blinken for deg.  

Darling

Darling er linjeforeningen for Design- og mediefag, og du kan finne mer info om de her:

Darling på Facebook

Darling på NTNU

Send epost til Darling

FRESK

FRESK er linjeforeningen for Helsefag, og du kan finne mer info om de her:

Fresk på Facebook

Send epost til Fresk

INGa

ING:α er linjeforeningen for studenter ved avdeling for teknologi, og du finner mer info om de her:

INGa på Facebook

Send epost til INGa

LOGIN

LOGIN er linjeforeningen for IT, og du finner mer info om de her:

LOGIN på Facebook

Send epost til LOGIN

RIK 

RIK er linjeforeningen for Økonomi, Ledelse og Logisitikkfag, og du finner mer info om de her: https://www.facebook.com/ntnu.rik - Epost: rik@hig.no   

NTNUi Gjøvik (eller Idrett)  

NTNUI-Gjøvik er idrettsforeningen som tilhører NTNU i Gjøvik. Ønsker du å drive med idrett ved siden av studiene er det bare å sjekke ut tilbudene under. Savner du et lag for en idrett er det bare å kontakte NTNUi-Gjøvik for å lage et nytt lag. De aktive gruppene i NTNUi Gjøvik er følgende: 

 • Basket
 • Bordtennis
 • Esport
 • Fotball
 • Friluftsliv 
 • Håndball
 • Hockey
 • Innebandy
 • Klatring  
 • Sjakk
 • Volleyball

Interessegrupper [SKA1] 

Bandgruppa NTNU Gjøvik  

Bandgruppa NTNU Gjøvik gjør det lettere for studenter i Gjøvik å holde på med musikk. Gjennom gruppa får du tilgang til øvingslokale og utstyr, og muligheten til å møte andre musikkinteresserte eller lage band. De arrangerer jam hver måned, og andre musikkrelaterte arrangementer. 

https://www.facebook.com/pg/bandgruppa/about/?ref=page_internal 

Friluftslivsgruppa NTNU i Gjøvik 

Denne gruppen er for alle studenter på NTNU i Gjøvik og Fagskolen innlandet som liker å gå turer i den norske naturen. For de som uansett vær foretrekker et telt på Jostedalsbreen fremfor et firestjerners hotell, som spiser fastbrent grøt til frokost hver morgen og har sett første sesongen av "Ultimate survival Alaska" utallige ganger. Alle de som synes tisseflaske er luksus, som bruker våtservietter til sin personlige hygiene og synes dusj er unødvendig. En gruppe for alle de som drikker kulturmjølk direkte fra kartongen og lever livet slik som Mountain man Marty … Og alle andre som liker friluftsliv.

https://www.facebook.com/groups/126595884078135/about/ 

Gjøvik Kristne Studentlag

Laget (Gjøvik Kristne Studentlag) ønsker velkommen til sosiale kvelder med vafler, Jesus, og spill (blant annet biljard)! Alle er velkomne! 

https://www.facebook.com/pg/Laget-i-Gj%C3%B8vik-712560075546953/about/ 

Gjøvikstudentenes Haandbryggerlaug 

Haandbryggerlauget er en gruppe studenter som brygger eget øl. Du kan lese mer på deres facebooksider.

https://www.facebook.com/groups/176730282365586/ 

HUSET

Studenthuset HUSET på campus er et sosialt samlingspunkt for studenter på Gjøvik. Huset drives av frivillige som har ansvar for teknisk, vakthold, bardrift, arrangement og alt annet som skal til for å få HUSET til å gå rundt. Huset er et flerbruksområde, og hvis du trenger litt plass å utfolde deg på er det fullt mulig å bruke HUSET til det meste. Har du for eksempel behov for lokale til et møte? Eller trenger du en plass til en fest, sammenkomst eller lignende? HUSET kan benyttes til både seminarer, møter, åpne og lukkede arrangementer!

http://www.husetgjovik.no - Epost: leder@husetgjovik.no 

Makerspace Gjøvik 

En sosial møteplass for alle oss som vil møte andre studenter og arbeide i et kreativt, morsomt og teknologisk miljø! Håper vi ses!

Start Gjøvik 

Start Gjøvik ønsker å bidra til at unge gründerspirer kan knytte verdifullt nettverk, få kompetanse om verdiskaping og realisere sine ideer. Vi skal skape kultur for innovasjon og entreprenørskap blant studenter i Norge, og sørge for synergieffekter mellom disse, akademia og næringsliv.

http://startgjovik.no/ - Epost: leder@startgjovik.no

Norsk Folkehjelp Studentgruppe Gjøvik 

NF Studentgruppe Gjøvik ønsker å skape en møteplass for studenter ved NTNU Gjøvik, som har en interesse for førstehjelp og søk og redning. Studentgruppa er sponset av Sit. 

https://www.facebook.com/nfstudentgruppegjovik/ - Epost: gjovik@folkehjelp.no

Turgruppe NTNU Gjøvik 

Ønsker du å komme deg ut i frisk luft og bli kjent med nye mennesker? Da er turgruppa midt i blinken for deg! Turgruppa er for alle studenter ved NTNU og Fagskolen. Vi starter alltid fra G-bygget ved NTNU i Gjøvik og går turer i nærområdet.

https://www.facebook.com/pg/turgruppeNTNUGjovik

International Students Union (ISU) Gjøvik

ISU Gjøvik is a local branch of the International Students' Union in Norway, which works to ensure rights and welfare of the current and the future international students of the Gjøvik University College, as well as o forward unity amongst members, socially, culturally and otherwise.

https://www.facebook.com/ISUGUC/

Skigruppa på tryne 

Skigruppa På Tryne er for deg som er interessert i alpint, telemark, snowboard eller bare synes fest er litt morro. Vi arrangerer årets begivenhet - tur til Hemsedal i januar!

https://www.facebook.com/skigruppa/ - Epost: skigruppapaatryne@gmail.com

Tekna Ung Innlandet 

Tekna Gjøvik avdeling er den største avdelingen i Oppland og omfatter alle kommunene i Gjøvik og Vest-Oppland, fra Hadeland i sør til og med Valdres-kommunene i nord. Avdelingen arrangerer faglige og sosiale møteplasser for Tekna-medlemmene i området. Tekna Ung er for medlemmer til og med 37 år. Tekna Ung Innlandet er en undergruppe av Teknas lokale avdelinger i Hedmark og Oppland. 

https://www.facebook.com/teknaung og www.tekna.no 

Studentmagasinet Morsk 

Studentmagasinet Morsk er et velferdstilbud for studentene ved NTNU i Gjøvik, og tilbyr et sosialt miljø hvor du kan utfordre kreativt! 

https://www.facebook.com/studentmagasinetMorsk/ - Epost: magasinetmorsk@gmail.com 

Fagforbundets studentlag 

Fagforbundet er landets største arbeidstakerorganisasjon med omlag 370 000 medlemmer og er en del av LO. Vår hovedoppgave er å sikre medlemmene gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår, og et anstendig arbeidsliv. 

https://www.fagforbundet.no/fagforeninger/oppland/avd035/  - Epost: randi.aaslund@gjovik.kommune.no 

Handel og kontor Studentlag 

Handel og Kontor skal være en fremtidsrettet pådriver for retten til å organisere seg, et rettferdig samfunn og et arbeidsliv som setter mennesket i fokus både nasjonalt og internasjonalt.

Epost: indre.ostland@hkinorge.no

Gjøvik Tabletop 

Glad i brettspill? Bli med på brettspillkvelder! 

https://www.facebook.com/gjoviktt/ 

NITO Student

NITO Studentene jobber for interessene til teknologi- og ingeniørstudenter. Vi er en landsomfattende og demokratisk organisasjon, og har lokallag på studiesteder med ingeniør- og teknologiutdanning. 

https://www.nito.no/organisasjon/nito-studentene/lokallag/

Studentpolitikk  

Ønsker du å kjempe for bedre studentvilkår? Da kan du engasjere deg i studentpolitikken. Det er lovpålagt at alle universiteter og høgskoler skal ha et studentorgan som taler studentenes sak, og det er pålagt at det skal være 20 % studenter tilstede for å ta avgjørelser for institusjonene. Studenters medvirkning er reell og viktig, og du kan bli med! 

Studentparlamentet 

Studentparlamentet er studentenes øverste organ ved NTNU i Gjøvik. Er det saker du ønsker å ta opp som gjelder universitetet er det parlamentet du skal henvende deg til. Det velges nye studenter med stemmerett til parlamentet en gang i året, og alle møter er åpne for alle studenter. 

Velferdsutvalget

Velferdsutvalget er et rådgivende organ i saker som omhandler studentvelferd i Gjøvik. Vi skal ivareta studentenes interesser overfor Sit, og være en pådriver for studentvelferd opp mot kommune og utdanningsinstitusjonene. 

https://www.facebook.com/vugjovik/ - Epost: au-gjovik@velferdstinget.no 

Instagram: @vugjovik