Finn din forening

Trondheim

Visste du at Trondheim er studiebyen i Norge med høyest andel studenter som er engasjert i frivillighet? Engasjerte studenter setter sitt merke på byen, og du er selvsagt velkommen til å delta selv.

BI

På BIs sider kan du lese om BI Studentersamfunn Trondheim (BISO Trondheim) og deres varierte tilbud. Kontaktinfo finner du her

Les mer

Dronning Mauds Minne Høgskole (DMMH)

På DMMHs sider finner du lenker til foreninger du kan engasjere deg i.

Les mer

NTNU

På NTNUs sider finner du en oversikt over linjeforeninger og andre studentorganisasjoner tilknyttet NTNU. Her finner du også hvilken linjeforening ditt studieprogram tilhører.  

Les mer

Studentpolitikk  

Ønsker du å kjempe for bedre studentvilkår? Da kan du engasjere deg i studentpolitikken. Det er lovpålagt at alle universiteter og høgskoler skal ha et studentorgan som taler studentenes sak. Under finner du kontaktinfo til studentorganene hos henholdsvis BI, Dronning Mauds Minne Høgskole og NTNU. 

Kontakt BISO     Kontakt DMMH     Kontakt Studenttinget

 

Studentvelferd

Velferdstinget (VT) arbeider for å ivareta og bedre velferdstilbud for studentene. De bestemmer blant annet hva semesteravgiften skal brukes til og uttaler seg om hvordan studentsamskipnaden skal prioritere. VT jobber både på lokalt og nasjonalt nivå med saker som ivaretar dine rettigheter og din økonomi under studiene.

Kontakt Velferdstinget

Studiebyen Trondheim

På Trondheim kommunes portal for studenter kan du finne tips til hva du kan engasjere deg i når du studerer. 

Les mer

Start din egen forening

Dersom du opplever at de overnevnte tilbudene ikke passer for deg har du muligheten til å starte din egen forening! Vi har lagd en guide for hvordan du kan gjøre dette og du kan også søke økonomisk støtte fra Sit her.