Utstyrs- og handleliste

Glaserte kyllingvinger med ranchdressing, eple- og kålsalat

Handleliste til to personer

  • 800 g kyllingvinger naturell

Grønnsaker:

  • ½ sommerkål
  • 2 gulrot
  • 1 grønt eple
  • 1/3 potte gressløk
  • 6 blader hjertesalat
  • 1 sitron
  • 4 fedd hvitløk 

Meieri:

  • 4 ss Tine Crème Fraîche eller seterrømme
  • 4 ss majones
  • 1 ss Tine yoghurt naturell
  • 2 ss Tine meierismør

Tørrvarer:

  • 2 ts løkpulver
  • 2 ts paprikapulver
  • 5 ss soyasaus
  • 4 ts sukker
  • 2 ss nøytral olje
  • 3 ss Heinz ketchup
  • 2 ss chilisaus
  • 1 ss hoisinsaus
  • salt
  • 1 ss Dijon-sennep


Utstyrsliste 

  • Kokkekniv
  • 1 skjærefjøl
  • Rivjern (svigermor)
  • 1 sil
  • 1 stor blandebolle
  • 1 medium blandebolle
  • 2 stk medium skåler
  • 1 liten kjele
  • 5 liters kjele 
  • Bakebrett eller stor ildfast form
  • Bakepapir
  • Kjøkkenpapir
  • Kjøkkenhåndkle
  • Spiseskjeer

«Cheesecake» med marinerte jordbær

Handleliste til to til tre personer
 
Grønnsaker:
  • 1 sitron
  • 1 kurv jordbær
  • 8 blader mynte
 
Meieri:
  • 4 ss Tine yoghurt naturell
  • 1 boks Tine kremgo naturell (125g)
  • 1,5 ss Tine meierismør
 
Tørrvarer:
  • 8 pepperkorn
  • 2 kanelstenger
  • 2 stjerneanis
  • 8 Digestive kjeks
  • 2,5 ss melis
  • 50 gram sukker
 
Utstyrsliste 
  • Kokkekniv
  • 1 skjærefjøl
  • 1 slikkepott
  • Visp
  • Rivjern 
  • 1 skreller
  • 2 blandeboller
  • 1 liten kjele
  • Stekepanne
  • Brødpose
  • Kjøkkenpapir
  • Kjøkkenhåndkle
  • Spiseskjeer

Brandade av torsk med salat, sennepsvinaigrette, fennikel- og tomatkompott

Handleliste til to personer

Pris for 2 personer: 124 kr

  • 200 g skinn og benfri torsk

Grønnsaker:

  • 350 g mandelpotet
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 stk sitron
  • ½ stor sjalottløk
  • ½ potte gressløk
  • 1 pose vasket salat
  • 10 stk små tomater
  • ½ fennikel

Meieriprodukter:

  • 150 g Tine helmelk
  • 150 g Tine kremfløte
  • 2 ss Tine meierismør

Tørrvarer:

  • 2 ss chilisaus
  • 2,5 dl solsikke- eller rapsolje
  • 6 ss Panko eller 2 knekkebrød
  • 4 ss hvitvinseddik
  • 2 ss Dijon-sennep
  • Nøytral olje, sukker, salt og pepper

Utstyrsliste

  • Kniv
  • Skjærefjøl
  • Visp
  • Fint rivjern
  • 1 medium stor blandebolle
  • 1 salatbolle
  • Ildfast form (ca 0,8 liter)
  • 1 liten kjele 1 kjele á 1,5 liter
  • Kjøkkenpapir
  • Kjøkkenhåndkle
  • Spiseskjeer

Kikkertkarri med tomater og brokkoli, roti, yoghurt og-agurk dressing

Handleliste til to personer

Grønnsaker:

  • 1 løk
  • 2 fedd hvitløk 
  • 1 chili 
  • 1 liten ingefær
  • 1 bunt koriander
  • 1 brokkoli 
  • 1 lime
  • ¼ agurk

Meieriprodukter:

  • 5 ss Tine Meierismør
  • 2 dl Tine yoghurt naturell

Tørrvarer:

  • 200 g kikkerter 
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 ss garam masala
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 boks hermetiske tomater, hakkede 400 gram
  • 2 dl kokosmelk (fet)
  • 150 g sammalt hvete finmalt
  • Nøytral olje, salt og pepper

Utstyrsliste

  • Kniv
  • Skjærefjøl
  • Slikkepott
  • Stekepinsett eller stekespade
  • 1 liten skål
  • 2 liter kjele 
  • 3 dl kjele
  • Stekepanne
  • Kjøkkenpapir
  • Kjøkkenhåndkle
  • Spiseskjeer