TRENING treningstilbud

Treningsstudio

I treningsstudioene finner du alt du trenger av styrkeapparater, frivekter, manualer og kondisjonsapparater. På hvert senter er det egne avdelinger med matter, slynger og medisinballer. Alt ligger til rette for at du skal få gjennomført gode treningsøkter. Se video fra sentrene våre her, og les bruksreglene våre.

Gruppetimer og instruktørkurs

Vi tilbyr et bredt spekter av gruppetimer. Her finner du garantert noe som passer deg og ditt ferdighetsnivå. Du kan velge mellom ulike spinningtimer, step, styrke med og uten utstyr, dans, yoga, bosu og mye mer. Les beskrivelser av de ulike timene her. Dyktige instruktører leder timene, og gir deg maksimalt utbytte av treninga. Les mer om hvordan du kan booke time på nett, samt regler for booking.  

Book gruppetime

Instruktørkurs

Vi trenger stadig nye, entusiastiske instruktører og arrangerer egne kurs for å utdanne spinning- og salinstruktører. Her publiseres påmelding og informasjon om kommende kurs.
Spørsmål om instruktørkurs kan også sendes til kursansvarlig Trine Rishovd: [email protected]

Yoga og yogakurs

Vi tilbyr yoga drop-in og yogakurs for våre medlemmer. Yogakursene er inndelt ulike nivåer/stiler og går en gang i uka, over flere uker. Yogakurs gir deg mulighet til å få en grundigere innføring i yogapraksisen. Les mer om timene og book plass på kurs her.

Yoga drop-in finner du i gruppetimeplanen.

Personlig trener og PT-gruppe

Personlig trener

Vi tilbyr personlig trener til studentvennlige priser. Vi har engasjerte og godt kvalifiserte PT-er som gjerne hjelper deg med å nå dine treningsmål. En personlig trener vil være med deg under hele treningsøkten og sørge for at du får best mulig utbytte av treningen. Du får et individuelt til passet treningsprogram, veiledning og oppfølging underveis, slik at du raskt oppnår resultater. En personlig trener passer like godt for nybegynnere som for erfarne.

Les mer om vårt PT-tilbud

Har du spørsmål rundt PT-tilbudet, ta kontakt med PT-ansvarlig Are Sundan Trøan: [email protected] 

NYHET: PT-gruppe

Et tilbud for deg som ønsker å lære mer sammen med 4-6 andre likesinnede. PT-gruppe rimeligere tilbud enn en standard PT-time med forhåndsbestemt tema/innhold. Les mer om tilbudet her.

Klatring / buldring

Klatreveggen DragWall finner du på Dragvoll Idrettssenter. Veggen er 12 meter høy, med ruter for ethvert ferdighetsnivå. For å kunne klatre i DragWall må ha brattkort og betale dagsbillett/årskort for klatringen (dette er i tillegg til medlemskap i Sit). Se priser for klatring. 

Vi har også et buldrerom på Idrettsbygget Gløshaugen som kan benyttes gratis av alle medlemmer.

Squash

På Dragvoll finner du tre squashbaner. Du reserverer bane på nettet. Racket og ball får du leie for en rimelig pris. Les mer om reglene for booking

Book en hall

Lyst å spille fotball eller kanonball med en vennegjeng? Hallene på Dragvoll og Gløshaugen kan reserveres i nettbookingen av alle med gyldig medlemskap. Les mer om regler for hallbooking, eller book hall nå.

Tren gratis hos andre studentsamskipnader

Som medlem hos oss har du mulighet til å gjestetrene hos andre studentsamskipnader i landet; Tromsø, Narvik, Oslo, Ås, Stavanger, Bergen, Kristiansand, Drammen, Vestfold og Sogndal.

Les mer om gjestetrening

Samarbeid med idrettslag

Ved kjøp av medlemskap hos Sit får du rabatt på innmelding i idrettslagene NTNUI og DMMHI. Medlemskontigenten til idrettslagene inngår i medlemskapet ved kjøp av medlemskap med binding. 

NTNUI er NTNUs idrettslag. Med nesten 60 aktiviteter er NTNUI Norges største og mest allsidige idrettslag.

DMMHI (Dronning Mauds Minne Høgskoles Idrettslag) ble etablert i 2013. Idrettslaget har fotballag for dame og herre, håndball for dame, innebandy og egen turgruppe.

Treningsvenn-garanti

Ønsker du en treningspartner med samme fokus og mål som deg? Fyll ut dette skjemaet, og vi setter deg i kontakt med noen som ønsker å drive med samme type trening til samme tid og sted som deg. 

Dere får en gratis avtale med en treningsveileder om det er ønskelig.