Tjenester og tilbud

Starten på 2021 ble kanskje litt annerledes enn vi hadde tenkt! På grunn av smittesituasjonen i Trondheim og de nye nasjonale retningslinjene har vi valgt å stenge enkelte tjenester og gjøre flere fysiske tilbud digitale. Her finner du en oversikt over hvilke tilbud og tjenester som er tilgjengelige, enten fysisk eller digitalt: 

Trening og idrett 

Alt om trening

Alle våre treningssentre er åpne og våre medlemmer er velkommen på trening! Bookingen for squash og haller er midlertidig stengt, men det er mulig å bruke hallen til trening så lenge det er ledig, du har booket deg en plass i egentreningskalenderen og holder 2 meter avstand til andre trenende. NTNUI har besluttet å utsette all innendørs idrettsaktivitet til 1. februar, med unntak av eliteidretten.  

Er du ikke tilbake i Trondheim, men har lyst til å trene? Du som medlem har tilgang til 14 digitale gruppetreningsøkter som garantert vil få opp pulsen din. 

Kafe

Alt om kafe og mattilbudet

Grunnet nye restriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen, har vi dessverre et begrenset serveringstilbud inntil videre. Vi holder kantinen vår Hangaren på campus Gløshaugen åpen, samt Rápidokioskene på campus Gløshaugen og Dragvoll. I tillegg kan du bestille mat fra vår cateringavdeling! 

Studentsenteret og Loftet aktivitetshus

Studentsenteret på campus Gløshaugen holdes stengt inntil videre

Aktivitetshuset Loftet på Moholt studentby holder åpent, men kun som lesesal. Vi har plass til maks 20 personer – så her kan du komme innom for å studere eller lese hvis du har lyst. Alle aktivitetstilbud og spill er tatt bort inntil videre som et smitteverntiltak. Det er påbudt med munnbind mens du oppholder deg på Loftet, med unntak av når du sitter på en sitteplass.  

Se våre åpningstider her

Helsetjenester og velferdstilbud

Vårt samtaletilbud  

Trenger du noen å snakke med? Hos oss møter du hyggelige og profesjonelle fagfolk som alltid har tid til å lytte til det du har på hjertet. 

  • Vi tilbyr rådgiversamtaler både per telefon og video, fysiske samtaler på campus utgår inntil videre. Har du like vel lyst til å møte vår rådgiver fysisk? Vi tilbyr nå «walk and talk», hvor du og rådgiveren kan møtes for å gå en tur og snakke sammen. Book en samtale eller "walk and talk" her.
  • Vi har også en egen samtaletelefon hvor du kan ringe inn og snakke med en dyktig rådgiver! Samtaletelefonen vår er åpen alle hverdager fra kl. 10 til kl. 12, og du kan nå oss på: +47 48 50 46 50 
  • Alle samtaler/konsultasjoner hos vårt psykososiale terapitilbud vil foregå digitalt inntil videre. Les mer her.

Helsestasjonen for seksuell helse

  • Helsestasjonen vår for seksuell helse på Gløshaugen legesenter er midlertidig stengt, og du vil ikke kunne teste/behandle deg for kjønnssykdommer inntil videre. Ta kontakt med din fastlege om du har en sak som haster. 
  • Lurer du på noe rundt din seksuelle helse eller trenger du resept på prevensjon? Vi tilbyr samtaler både per telefon og video. Book en time her.

Vekketjeneste

Synes du det er vanskelig å komme seg opp om morgenen? Det kan være fristende å slå av alarmen og bare sove videre, men en god søvnrytme er viktig som student – spesielt nå som undervisningen er digital. Meld deg på vår vekketjeneste  – en av våre rådgivere vil ringe og gi deg en positiv start på studiedagen!