Tilbud som styrker deg!

Vi har samlet tilbud og tjenester som kan hjelpe å styrke deg i en annerledes studiehverdag. Sit er her for deg – på nett og i person!

Samtaletilbud

Trenger du noen å snakke med? Studietiden består av oppturer og nedturer, og utfordringer i løpet av studietiden er vanlig og normalt. Dersom du kjenner det kunne være godt å snakke med noen er vi her for deg. Hos oss møter du rådgivere, helsesykepleiere og psykologer.

Book rådgiversamtale

Les mer om vårt psykologtilbud her.

Vi har også en egen samtaletelefon hvor du kan ringe inn og snakke med en dyktig rådgiver! Samtaletelefonen vår er åpen alle hverdager fra kl. 10 til kl. 12, og du kan nå oss på: +47 48 50 46 50. 

Trening 

Nå kan alle våre medlemmer trene hos oss igjen. Fra og med 16. februar kl. 16.00 vil treningssentrene være åpne for aktivitet – delta på det du vil av gruppetimer, tren selv i egentreningsarealet eller benytt deg av våre digitale treningsøkter hjemme.

Book egentrening

Book gruppetimer

Trening på nett

Lesesal på Loftet

Midt i hjertet av Moholt studentby finner du bydelsbibilotek og Loftet – et aktivitetshus for studenter. I forbindelse med Korona-pandemien er aktivitetshuset gjort om til lesesal og her er du hjertelig velkommen!

Les mer om Loftet og se åpningstider her

Studentsenteret på Gløshaugen

Studentsenteret vårt på Gløshaugen er åpent! Studentvertene våre står klare for å ønske deg hjertelig velkommen inn for en digg kaffedrikk fra Starbucks-maskinen, ei rolig pause mellom forelesninger eller bare for å sitte og være. 

Les mer om Studentsenteret og se åpningstider her!

La oss vekke deg

Synes du det er litt vanskelig å komme deg opp om morgenen? La oss vekke deg og gi deg en positiv start på dagen!

Bestill vekking

Kurs som styrker

Trenger du litt påfyll eller inspirasjon? La våre rådgivere og kursholdere lede deg gjennom spennende kurs både på nett og i person. Bli med på kurs i alt fra tidsplanlegging, stressmestring eller kanskje et om tankevirus?

Finn kurs

Lag mat og spis med oss

Kantinen vår Hangaren på campus Gløshaugen holder åpent, i tillegg til våre Rápido kiosker Gløshaugen og Dragvoll samt Cafe-sito på Stripa. Fra 2. mars vil vi også ha serveringstilbud på Sit Kafe Dragvoll og Sit Kafe Kalvskinnet. Se våre åpningstider her

Trenger du litt inspirasjon til matlagingen? Vår flotte kokk Janniken har satt sammen noen digge og studentvennlige oppskrifter som du lett kan følge på film.

Se oppskriftene