Terapi

Behov for øyeblikkelig hjelp?

Sit tilbyr ikke akutthjelp. Det er fastlegen eller fastlegekontoret ditt som er din hovedkontakt inn i helsevesenet. Det er anbefalt at du har din fastlege i den byen du oppholder deg mest i.

Hvem kan jeg kontakte?

  • Ring legevakten på 116 117 når fastlegen din ikke er tilgjengelig og hjelpen ikke kan vente
  • Ring 113 når det er akutt og det står om liv
  • Nidaros DPS og Tiller DPS er ambulante akutteam og tilbyr akutt psykisk helsehjelp for personer over 18 år

Det finnes også flere hjelpetelefoner, chat-tjenester og støttegrupper der du kan dele tanker og følelser helt anonymt, og få støtte, råd og veiledning.

Her finner du flere hjelpetelefoner, chat-tjenester og støttegrupper som kan være til hjelp når du har det vanskelig.

Digital samtalebehandling – hvordan forbereder jeg meg?

Vi tilbyr både fysisk og digital samtalebehandling. Du kan lese mer om hvordan du forbereder deg til en digital samtale her: 

digital samtalebehandling

Hvor mye og hvordan betaler jeg?

For de fire første behandlingstimene betaler du en egenandel på 200,- per time. Alle behandlingstimer etter dette er gratis.

Hos oss kan du betale med kort, faktura og Vipps. Det sendes automatisk en faktura til din folkeregistrerte adresse 48 timer etter timen din. Dersom din folkeregistrerte adresse er en annen enn din bostedsadresse er det derfor lurt om du betaler for timen din innen 48 timer.

Problem med betalingsløsningen vår? Ring 22 03 63 45 så får du hjelp!

Utvekslingsstudent som ønsker hjelp?

Ta kontakt med det lokale helsetilbudet på studiestedet i landet du befinner deg. Dersom du er medlem i ANSA kan du lese mer om tilbudet deres her.

Vår psykiske helseblogg: hjelp til selvhjelp

Vi har samlet og skrevet flere artikler ment å gi deg verktøy som kan styrke deg i studenthverdagen. Les mer på vår:

psykiske helseblogg

Uansett om du er på vei inn i et behandlingsløp hos oss eller du føler at et terapitilbud ikke er rett for deg akkurat nå, finner du flere gode artikler og videoer som kan styrke deg. Innholdet kan hjelpe deg å bedre forstå deg selv og andre samt gi deg verktøy som kan styrke deg i studenthverdagen.