Her for deg - Gjøvik

Vi har samlet en liten liste med åpne tilbud og tips til aktiviteter – digitalt og fysisk!

Tren med oss!

Du kan når som helst delta på en gruppetime på nett med en av våre dyktige instruktører. Yoga, styrke eller kondisjon – du finner garantert en favoritt-time! Sjekk ut hjemmetrening her!

Ta deg en tur ut

Gjøvik har mange flotte turmuligheter! Bli bedre kjent med byen din og ta deg en rundtur i byen eller utforsk Gjøvik-naturen med en av ut.no sine turforslag.

Lag mat med oss!

Trenger du litt inspirasjon til matlagingen? Vår dyktige kokk Janniken har satt sammen mange digge oppskrifter som hun deler her!

Alltid oppdaterte åpningstider finner du her!

Huset er åpent 

Huset er åpent med sine vanlige åpningstider.

Du kan holde deg oppdatert om arrangementer og alt annet spennende som skjer på Huset på deres Facebook-side

Noen å snakke med

Dersom du trenger noen å snakke med om stort og smått [ingen sak er for liten for en prat] kan du ringe Samtaletelefonen til Sit. Om du trenger noen å snakke med på kvelds- eller nattetid kan du ringe Mental Helse sin Studenttelefon.

  • Sits samtaletelefon: åpen hver dag mellom klokka 10.00-12-00. Ring oss på +47 485 04 650
  • Mental Helses Studenttelefon: Studenttelefonen er åpen hver dag fra klokka 17.00-07.00 neste morgen. Ring dem på 116 123 (tast 3) eller +47 911 16 123 om du er i utlandet

Hold deg oppdatert

Det er viktig at du hele tiden holder deg oppdatert om gjeldende nasjonale og kommunale retningslinjer i forbindelse med Korona-pandemien.

  • Hold deg oppdatert om gjeldende kommunale retningslinjer på Gjøvik her!
  • Hold deg oppdatert om gjeldende nasjonale retningslinjer her!

Studenter som pendler

Dersom du er student som pendler mellom hjem og studiested i en annen kommune har Helsedirektoratet noen anbefalinger til deg. Les mer om de her!