Her for deg - Ålesund

Ålesund kommune har besluttet at campus i byen skal holde stengt til 11. april og dette påvirker Sits tilbud i byen. Du kan lese mer om stengingen av campus Ålesund her!

Vi har samlet en liten liste med åpne tilbud og tips til aktiviteter – digitalt og fysisk!

Tren med oss!

Du kan når som helst delta på en gruppetime på nett med en av våre dyktige instruktører. Yoga, styrke eller kondisjon – du finner garantert en favoritt-time! Sjekk ut hjemmetrening her! Vi har også flyttet våre eksisterene gruppetimer utendørs, sjekk de ut her.

Ta deg en tur ut

Ålesund har utrolig mange flotte turmuligheter! Bli bedre kjent med byen din og ta deg en rundtur i byen eller utforsk Ålesunds-naturen med en av ut.no sine turforslag.

Lag mat med oss!

Trenger du litt inspirasjon til matlagingen? Vår dyktige kokk Janniken har satt sammen mange digge oppskrifter som hun deler her!

Er du på campus og ønsker noe litt ekstra godt å spise? Da finner du vårt selvbetjente serveringstilbud TrustMeal utenfor kantina med blant annet påsmurte varer.

Hold deg oppdatert på aktiviteter

Banken holder stengt inntil videre grunnet de nye kommunale retningslinjene. Du kan holde deg oppdatert på hva som skjer i Banken fremover og når de åpner på deres Facebook-sider.

Du kan også melde deg inn i Facebook-gruppen Hva skjer? Student i Ålesund og holde deg oppdatert på hva som skjer i byen.

Noen å snakke med

Dersom du trenger noen å snakke med om stort og smått [ingen sak er for liten for en prat] kan du ringe Samtaletelefonen til Sit. Om du trenger noen å snakke med på kvelds- eller nattetid kan du ringe Mental Helse sin Studenttelefon.

  • Sits samtaletelefon: Åpen hver dag mellom klokka 10.00-12-00. Ring oss på +47 485 04 650
  • Mental Helses Studenttelefon: Studenttelefonen er åpen hver dag fra klokka 17.00-07.00 neste morgen. Ring dem på 116 123 (tast 3) eller +47 911 16 123 om du er i utlandet

Hold deg oppdatert

Det er viktig at du hele tiden holder deg oppdatert om gjeldende nasjonale og kommunale retningslinjer i forbindelse med Korona-pandemien.

  • Hold deg oppdatert om gjeldende kommunale retningslinjer i Ålesund her!
  • Hold deg oppdatert om gjeldende nasjonale retningslinjer her!