Barnehage

Er du student og har barn?

Da bør du søke barnehageplass hos Sit!

 

Bli en del av vårt lekende felleskap!

I våre barnehager møter vi deg og ditt barn med raushet, forståelse, og nysgjerrighet! Våre ansatte har lang pedagogisk erfaring og legger godt til rette for foreldretilværelsen. Våre barnehager har fleksible åpningstider og tilbyr flere velferdstilbud som kan være med på å gjøre livet enklere for deg og ditt barn. 

Barnet ditt vil ta del i et internasjonalt miljø og være delaktige i å forme sin egen hverdag, både gjennom lek, sosialt samspill og utforskende aktiviteter i barnehagene. Sit sine barnehager har en pedagogikk basert på Reggio Emilia-filosofien. Vi ser på barn som kompetente og ønsker å legge til rette for at barns hundrespråklighet kommer til syne.

NB! Husk fristen for hovedopptaket 1. mars - vi gleder oss til å ønske dere velkommen!

Foreldrene har talt:

 

Ingen tvil om at de har valgt riktig barnehage!

Foreldrene er svært fornøyde med Sit-barnehagene, noe som kommer tydelig frem gjennom fjorårets tilfredshetsundersøkelse om barnehagetilbudene. Barnehagene i Trondheim og på Gjøvik scorer spesielt høyt blant foreldre når det gjelder mattilbudet, dyktige ansatte, og et trygt og godt miljø.

 

Les hvorfor her

Foto: Sit/Kristian Thorsen

Søk barnehageplass hos oss:

Søk barnehageplass hos oss:

Foto: Sit
Søk her om du skal studere i Trondheim

Søk om barnehageplass på kommunens side og fyll inn Sit barn som et alternativ. Da vil du bli vurdert for opptak til våre to barnehager i Trondheim.

Send inn søknad

Foto: Sit
Søk her om du skal studere på Gjøvik

Søk om barnehageplass på kommunens side og fyll inn Soppen som et alternativ. Da vil du bli vurdert for opptak til vår barnehage på Gjøvik.

Send inn søknad

Tilbud til deg og ditt barn:

Tilbud til deg og ditt barn:

image

Kulturverksted, barnepass på eksamensdagen, søskengaranti, familieboliggaranti og utvidet åpningstid er bare noen av tilbudene du får hos oss.

I tillegg arrangeres den fantastiske kulturfestivalen MiniUKA i Trondheim!

Les om Trondheimsbarnehagene

Les om spesialtilbud i Trondheim

image

Barnepass på eksamensdagen, utvidet åpningstid og annen hjelp etter avtale er bare noen av tilbudene du får hos oss.

Les om Soppen barnehage

Les om spesialtilbud på Gjøvik