Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Barn>
  3. Praktisk info om MiniUKA

Praktisk info om MiniUKA

Slik ser festivalområdet ut. Du finner oss mellom de høye blokkene i Moholt studentby og Bregnevegen

Under MiniUKA blir det baluba med konserter, dans, kunst og aktiviteter for barn i alle aldre! Med et sterkt engasjement, innsatsvilje og et brennende ønske om å skape minnerike opplevelser for barna har de ansatte i barnehagen jobbet i flere måneder for å sette sammen årets program.

Her får du svar på noen av de mest stilte spørsmålene:

Hva koster MiniUKA og kan jeg bli med?

Det koster ingenting å være med, MiniUKA er gratis og reklamefri! Vi ønsker barnehager, studenter og familier velkommen til årets fineste barnehagedager. Vi ønsker DEG velkommen!

Hvor er MiniUKA og hvordan kommer vi oss dit?

MiniUKA gjerder inn et område mellom flere studentboliger i teglsten, hvor det er en grillhytte, grillområdet og en volleyballbane. Området finner du mellom de høye studentblokkene og Bregneveien. Se også kartet øverst i artikkelen.

Vi anbefaler at du går, eller tar kollektiv transport. Da stopper buss 3 og 14 ved Moholt studentby, og buss 12 stopper ved Moholt storsenter. Det er lettest å komme seg til område ved å gå igjennom Moholt allmenning, forbi Moholt bibliotek og Ankomst, og holde til høyre rett før den siste høyblokken.

Når kan vi komme på festivalen?

Vi har vakter i portene på området fra kl 09.30 - 16.30. Det vil være program på scenen og aktiviteter på området som er åpent fra kl 10.30 - kl16.15.

Det blir åpningsseremoni hver dag kl 10.30. Da går det en parade fra Moholt barnehage og ned til festivalområdet, med påfølgende åpningsseremoni på scenen. Vi har kulturelle innslag på scenen gjennom hele dagen og vi avslutter dagene med en fellessangsamling kl 15.00, og en familiekonsert kl 15.30.

Hva skjer på området og på scenen under festivalen?

Gjennom hele festivalen vil det være ulike aktiviteter på området, så vil det være ulike aktiviteter på gitte tidspunkt og selvfølgelig en masse spennende artister som skal besøke oss. Alle artistene er klare og dere kan lese mer om dem under artister på forsiden. Programmet kan dere også finne om dere trykker dere inn fra forsiden vår: 

Mitt barn er under to år, er ikke h*n for liten for å dra på festival?

MiniUKA er tilrettelagt for alle barn i barnehagealder, med et mangfold av aktiviteter og kulturelle tilbud, men vi vet at det kan være godt med mulighet for litt roligere omgivelser og mulighet for å trekke seg unna. Derfor har vi et eget område for de aller minste, Tumleplassen. Her er det en øvre aldersgrense på 2 år, og her har vi også et mangfoldig og rikt lekemiljø for de minste som innbyr til utforsking og lek. 

Har dere toaletter?

Vi har festivaltoaletter på området som dere kan finne til høyre ved utgangen mot Bunnpris. Se kart

Kan vi ta med barnevogn?

Det er mulig å kjøre barnevogn og rullestol på området, og vi har en egen barnevognparkering ved hovedinngangen, hvor barna kan sove litt mer uforstyrret fra festivalens baluba.

Har dere stellerom?

På området har vi et eget stelletelt dere kan benytte.

Kan man ta med egen mat?

Vi har ingen matservering på festivalen, så alle må ta med egen mat på festivalen. På ettermiddagene kl. 15.00 er grillene varme, og da inviterer vi til å ta med egen grillmat og ta middagen på festivalen.
Kafe Ankomst som ligger i samme bygg som Moholt bibliotek er like ved festivalområdet. De tilbyr pizza Mini UKA spesial, med ost skinke og tomat ,og pizza Margherita med ost tomat og basilikum. Pizza koster kr 60,- per stk.

* Det er vann tilgjengelig på området

Kan man kjøpe noe på festivalen?

Vi har et eget MiniMARKED på festivalen, der kan du finne buttons, hjemmestrikk, egendyrkede grønnsaker, honning fra våre barnehager og mye mer. Alle inntektene går til årets TV-aksjon som går til Redd barnas arbeid med krigsrammede barn i hele verden. Les mer om årets aksjon her: . Vi har opprettet en spleis for å samle inntektene til TV-aksjonen. Har du lyst å bli med på spleisen kan du gå inn her: 

Er det noen som tar bilde under festivalen?

MiniUKA har egne fotografer som tar foto og video under arrangementet, og vi gjør oppmerksom på at dette kan brukes til promotering av MiniUKA ved senere anledninger. Fotografene vil være synlige på området, og vi ber dere også om å gi dem beskjed om det er barn det er viktig at ikke kommer med på bilder som deltar på festivalen. Vi utviser også skjønn i bruk av bildene.

Så har selvfølgelig besøkende lov å ta egne bilder under festivalen, men vi minner om at det ikke er lov å publisere bilder av andre barn på internett uten tillatelse fra foreldre, jfm GDPR. Mer info her: Bilder av barn | Datatilsynet og Deling av bilder | Datatilsynet.