Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Barn>
  3. Kulturverkstedet

Kulturverkstedet

Alle barn i barnehagealder av studenter i Trondheim kan benytte seg av tilbudet «Kulturverkstedet»

Kulturverkstedet er et fritidstilbud spesielt for studentbarn, som er åpent tre dager i uken. Her kan barna delta i varierte aktiviteter som formingsaktiviteter, sang, musikk, lek, utkledning, utflukter og turer. Tilbudet ligger i Moholt barnehage og har tilgang til egen gymsal og kan benytte seg av barnehagens uteområde.

En rekke aktiviteter

På lørdager legges det i tillegg opp til aktiviteter som inviterer til utforskning, for eksempel teater, dans, museumsturer, byvandring, og turer i nærmiljøet.

Kulturverkstedet deltar også på eksterne aktivitetstilbud som eventyrstund på Moholt bibliotek, kino, konserter eller arrangementer på Loftet, samt besøk til Voll Gård 4H. Et variert, rimelig og attraktivt kulturtilbud for barna, samtidig som det gir deg mulighet til å fokusere mer på studier og studentlivet.

Faste studentvikarer

De ansatte i Kulturverkstedet er faste studentvikarer som også jobber som vikarer i Moholt og Dragvoll studentbarnehage. Alle ansatte har godkjent politiattest og erfaring fra arbeid med barn i barnehagealder. Det er vanligvis 3-4 faste studentvikarer som leder Kulturverkstedet gjennom året. Kulturverkstedet serverer også mat laget av barnehagens kokk i ukedagene, mens studentvikarene lager mat på lørdager.

Barn som går i våre barnehager, kan følges til Kulturverkstedet av personalet i ukedagene.

Praktisk informasjon

  • Timepris for Kulturverkstedet er 40 kr per time.
  • Frist for påmelding er mandag kl. 14 for inneværende uke.
  • Vi tar forbehold om endringer i åpningstider i forbindelse med ferier og helligdager. Kulturverkstedet er stengt på alle offentlige høytidsdager, samt jul, påske, pinse, og sommerferie.
  • Matreservasjoner/allergier må opplyses ved påmelding.
  • Påmelding er bindende, men refusjon kan gis ved dokumentert legeerklæring eller spesielle forhold.
  • Barn med særskilte behov, for eksempel de som har vedtak om spesialpedagogisk hjelp, kan henvende seg til administrasjonen for påmelding.
  • Tilbudet gjelder kun for barn av studenter, i barnehagealder. Større søsken og foreldre har ikke anledning til å delta.

Åpningstider og påmelding

Åpningstider

Onsdag: 17-20 Torsdag: 17-20 Lørdag: 10-16 Siste åpningsdag før sommeren er lørdag 15. juni – åpner igjen onsdag 14 august Telefon i åpningstiden til Kulturverkstedet er: 994 30 130.

Digital påmelding