Hopp til innholdHopp til søk
  1. Hjem>
  2. Artikler>
  3. Treningsmedlem hos Sit? Last ned vår nye app!

Treningsmedlem hos Sit? Last ned vår nye app!

Vi har endelig lansert Sit sin egen trenings-app! Denne app’en er skreddersydd for deg som er treningsmedlem hos oss i Sit, og skal bidra til å gjøre treningshverdagen din enda enklere og mer effektiv.

Publisert Oppdatert
Sit Trening sin nye app.

Gjennom app’en «Sit Trening» kan du blant annet:

  • Se oversikt over våre gruppetimer på samtlige treningssenter.
  • Booke gruppetimer, og bekrefte ditt oppmøte.
  • Ha oversikt over dine besøk på våre treningssenter.
  • Ha oversikt over fakturaer og betalinger.
  • Få enkel tilgang til medlemsinformasjonen din, samt gjøre endringer.
  • Åpne porter og dører til treningssentrene.

I app’en vil du til enhver tid også få tilgang til relevant informasjon og nyheter fra oss i Sit Trening.

"Sit Trening" app'en laster du enkelt ned i App Store (iPhone) og Google Play Store (Android).

Bruk mobilen for å komme inn i våre treningssentre

Ved å laste ned app'en, kan du også bruke denne til å åpne adgangsportene og dørene til alle våre treningssentre. Det vil si at du kan legge bort adgangskortet, og heller bruke mobilen for å enkelt komme deg inn på trening.

Du kan aktivere funksjonen selv inne i appen under “åpne/lås”. Ha bluetooth aktivert på mobilen og still deg foran døren/porten som du vil åpne, og denne vil dukke opp som et alternativ i app’en. Trykk deretter på «åpne», og gå inn for å trene.

Merk at dersom du aktiverer denne funksjonen i app’en, vil ikke medlemskortet fungere som adgangsnøkkel lengre. Du må altså velge mellom å beholde kortet som adgangsnøkkel, eller å kun bruke mobilen for adgangskontroll. Dersom du tar i bruk mobiladgangskontroll, og ønsker å gå tilbake til å bruke kortet som adgangsnøkkel, må du reaktivere kortet ditt ved å henvende deg til en av våre bemannede resepsjoner.

Booke gruppetimer og bekrefte oppmøte 

Appen gir deg god oversikt over gruppetimeplanen, kommende timer du har meldt deg på, og du kan selv bekrefte at du har møtt opp til en time inne i app’en. 

For å bekrefte oppmøte: møt opp på senteret, og trykk på timen du har meldt deg på i appen. Her vises en knapp som sier “bekreft oppmøte”. Trykk på denne, og vips så er du sjekket inn på timen. Dette må gjøres senest 5 minutter før timen starter, ellers mister du plassen din.

Om du bekrefter oppmøte i appen, så viser du mobilen din til instruktøren før timen. Eventuelt så kan instruktøren sjekke deg inn fra sin app. Innsjekk i app’en erstatter kvitteringsbilletten fra bookingterminal, og du trenger ikke lengre scanne deg inn på terminalen før en time. Dersom du velger å beholde adgangskortet ditt, så vil det fremdeles være mulig å bekrefte oppmøte påbookingterminal.

Spørsmål?

Har du spørsmål om Sit Trenings app’en, send oss en epost på trening@sit.no, eller besøk oss i våre bemannende åpningstider. Oversikt over åpningstidene våre finner du her: Våre treningssenter (sit.no)

lasting