Finn din forening

Linjeforeninger i Ålesund

Aqua Tecta 

Aqua Tecta er linjeforeningen for Byggingeniør og Vann- og Miljøteknikk, og du kan finne mer info om de her:

https://www.facebook.com/AquaTecta/ - Epost: aqua.tecta.ntnu@gmail.com 

Epsilon 

Epsilon er linjeforeningen for Data, Automasjon og Elkraft, og du kan finne mer info om de her: 

https://www.facebook.com/EpsilonAalesund - Epost: epsilon.linjeforening@gmail.com 

Sekstanten 

Sekstanten er linjeforeningen for Nautikk, og du kan finne mer info om de her: 

https://www.facebook.com/Sekstanten 

Galleonen

Galleonen er linjeforeningen for Shipping Management, Shipping Ledelse og Ledelse av krevende maritime operasjoner, og du kan finne mer info om de her: 

https://www.facebook.com/galleonen/ - Epost: galleonen@gmail.com 

Myokard

Myokard er linjeforeningen for studenter ved institutt for helsevitenskap, og du kan lese mer om de her: 

SYMBIOSEN 

Symbiosen er linjeforeningen for Institutt for Biologiske fag, og du kan lese mer om de her: 

https://www.facebook.com/Symbioseniba/ - Epost: leder.symbiosen@gmail.com  

NTNUi Ålesund (eller Idrett)

NTNUi Ålesund er idrettsforeningen for studenter ved NTNU i Ålesund.  

NTNUi Ålesund er idrettsforeningen som tilhører NTNU i Ålesund. Ønsker du å drive med idrett ved siden av studiene er det bare å sjekke ut tilbudene under. Savner du et lag for en idrett er det bare å kontakte NTNUi Ålesund for å lage et nytt lag. De aktive gruppene i NTNUi Ålesund er følgende:

  • Fotball
  • Håndball
  • Volleyball
  • Innebandy 
  • Løping
  • Lacrosse
  • Cheerleading
  • Frisbeegolf
  • Turn og Calisthenics

Interessegrupper

Banken Studenthus

Banken studenthus er studentenes stue! Stikk innom for quiz, konserter, spill, temafester og et sted å være med vennene dine. Banken er åpen tirsdag til torsdag hver uke og ellers under andre arrangementer og festivaler.  Har du lyst til å arrangere et event i Banken er det bare å kontake de:

NITO-studentene Ålesund

NITO-studentene Ålesund er studentorganisasjonen for deg som studerer forkurs og skal bli ingeniør, nautikk, sivilingeniør-, ingeniør-, bioingeniør- eller teknologifag.

http://www.nitostudentene.com - Epost: nitostudenteneaalesund@gmail.com 

NLU – Næringslivsutvalget 

Næringslivsutvalget er en studentorganisasjon ved NTNU, og har som konsept å være bindeleddet mellom studenter og næringslivet. De jobber målrettet for å sikre medstudenter en mulighet til å få en fot innenfor næringslivet når de avslutter sine studier.

Start Ålesund 

Start Ålesund er en studentorganisasjon som jobber for å fremme interessen for innovasjon og entreprenørskap rundt studentene på NTNU Ålesund. Målet er at samtlige studenter skal se på det å starte for seg selv som en realistisk og mulig karrierevei når de er ferdig utdannet.

Ålesund Studentsamfunn

Ålesund Studentsamfunn er en organisasjon for studenter i Ålesund. Organisasjonen er en selvstendig, partipolitisk uavhengig og livssynsnøytral organisasjon. Studentsamfunnet ble offisielt gjenoppstartet den 28. september 2009 og er å betrakte som ung i forhold til andre studentsamfunn rundt om i det ganske land. Studentsamfunnet har i overkant av hundre engasjerte frivillige som gjør sitt beste for å forbedre det sosiale velferdstilbudet for studenter i Ålesund. Ålesund Studentsamfunn jobber tett på og samarbeider med Studentskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim samtidig som vi skaper liv og røre i det kjente studenthuset, som kalles Banken Studenthus.

https://www.astudent.no/ - Epost: info@astudent.no 

U.-KA Ålesund

U.-KA er en festival som arrangeres av studenter ved NTNU i Ålesund, i regi av Ålesund Studentsamfunn. Festivalen varer i overkant av en uke i mars måned, og er fylt med spennende aktiviteter, show og arrangementer for enhver smak. Formålet med festivalen er at den skal appellere til både barn og unge, familier og studenter. Ålesund er kjent som Norges vakreste kulturby med rå omgivelser, og det er nettopp dette vi ønsker å fremme ved å lage en byfestival! 

Studentpolitikk  

Ønsker du å kjempe for bedre studentvilkår? Da kan du engasjere deg i studentpolitikken. Det er lovpålagt at alle universiteter og høgskoler skal ha et studentorgan som taler studentenes sak, og det er pålagt at det skal være 20 % studenter tilstede for å ta avgjørelser for institusjonene. Studenters medvirkning er reell og viktig, og du kan bli med! 

Studentparlamentet 

Studentparlamentet er studentenes øverste organ ved NTNU i Ålesund. Er det saker du ønsker å ta opp som gjelder universitetet er det parlamentet du skal henvende deg til. Det velges nye studenter med stemmerett til parlamentet en gang i året, og alle møter er åpne for alle studenter. 

Velferdsutvalget

Velferdsutvalget er et rådgivende organ i saker som omhandler studentvelferd i Gjøvik. Vi skal ivareta studentenes interesser overfor Sit, og være en pådriver for studentvelferd opp mot kommune og utdanningsinstitusjonene.