Velkommen til Gløshaugen idrettsbygg!

Velkommen til Gløshaugen idrettsbygg!

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til åpningen av Gløshaugen idrettsbygg, onsdag 25. september, 2019!

Ombyggingen av idrettsbygget Gløshaugen er godt i gang! Bygget vil ferdigstilles i midten av september, og vi åpner dørene våre for deg onsdag 25. september, 2019.

Når Gløshaugen idrettsbygg står ferdig skal det være en sosial møteplass for deg som student hvor du både kan drive med aktivitet og trening, samt være med venner og møte andre studenter.

Vi har åpnet opp og utvidet treningsarealet, fått et eget løperom og nye, flotte garderober med badstue. Det vil også bli mer oversiktlig og enklere å finne fram i bygget. Vi vil tilby alt du måtte trenge av kondisjons- og styrkeapparater, løfteplattformer, frivekter, i tillegg til en variert og allsidig gruppetimeplan.

Er du allerede med i et idrettslag eller har lyst til å bli med i et? Bygget vil ha gode muligheter for deg som er engasjert innen lagidretten; med to haller godt egnet for ballsport, samt egne rom for dansing, kampsport og buldring/klatring. NTNUIs klubbhus vil også ligge tilgjengelig til i bygget og du vil få mulighet til å kjøpe NTNUI klær og accessoirer i deres eget showroom.

 

Det er bare å glede seg til vi åpner!