Velkommen ombord!

Velkommen ombord!

To nye studentrepresentanter er valgt inn i Sits konsernstyre.

I går kveld gjennomførte Velferdstinget årets styrevalg og to nye studentrepresentanter er klare for Sit-styret. Det ble også valgt to varamedlemmer, og vi ønsker alle de nye medlemmene hjertelige velkommen ombord i Sit-skuta.

Sit-styrets to nyeste medlemmer: Sigrid Bergseng Lakså og Thomas Krogstad.

De nye studentrepresentantene i styret er Sigrid Bergseng Lakså og Thomas Krogstad Eriksen, som begge er studenter ved NTNU Trondheim. Vi snakket med Sigrid og Thomas etter valget og stilte de noen spørsmål for å høre deres tanker om å bli tatt opp i Sit-styret.

1) Hva gleder du deg mest til?

Sigrid: Å lære om Sit og studentvelferden på et overordnet nivå. Jeg tror de to neste årene blir utfordrende og spennende og ser fram til å sette i gang.

Thomas: Jeg gleder meg til å treffe styret og planlegge året som kommer.

2) Hvilken sak er viktigst for deg?

Sigrid: For meg er det avgjørende at Sit legger til rette for god studentfrivillighet og gode forebyggende tiltak rettet mot psykisk helse og tilhørighet.

Thomas: Det viktigste for meg fremover er at Sit legger inn en god innsats for å sørge for at campusutvikling i de respektive byene blir så god som mulig.

3) Hvorfor stilte du til valg?

Sigrid: Jeg brenner for studentvelferden og føler jeg har mye å gi. Jeg syns det er gøy å utfordre meg selv og håper på en bratt læringskurve og spennende problemstillinger i tida framover.

Thomas: Jeg stilte til valg fordi jeg synes Sit er en fantastisk organisasjon som jeg ser frem til å være med å videreutvikle Sit de neste årene.

I tillegg til Sigrid og Thomas ble det valgt inn to vararepresentanter. Kinga Turlaj fra Gjøvik kommer inn som 1. vara, mens tidligere styreleder Nicholas Christiansen kommer inn som 2. vara.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent og samarbeide med det nye mannskapet, og ønsker de hjertelig velkommen ombord i Sit-skuta! #sitcrew