Utbedring av treningssenteret vårt!

Vi forbedrer luften på treningssenteret vårt
Vi forbedrer luften på treningssenteret vårt

Utbedring av treningssenteret vårt!

Treningssenteret vårt blir midlertidig stengt en periode i sommer, mens ventilasjonsanlegget oppgraderes!

I sommer vil Statsbygg gjøre en del oppgraderinger på ventilasjonsanlegget på campus, slik at treningssenteret vårt får bedre inneklima og jevnere fordeling av frisk luft. Oppgraderingen vil bli utført i løpet av sommermånedene og vi er derfor nødt til å stenge treningssenteret vårt en kort periode fra 4. juni til 9. august.

I mellomtiden har vi flyttet en del utstyr til F414; som en midlertidig løsning for deg som vil trene i løpet av sommeren. Her finner du manualer og noen frivekter, benk, romaskin, yogamatter samt litt annet småutstyr. 

Visste du at du kan trene gratis hos andre studentsamskipnader hvis du har medlemskap hos oss?

Skal du være en annen plass enn i Ålesund i sommer? Vi samarbeider med flere andre studentsamskipnader rundt omkring i landet, og som medlem av Sit Idrett trener du gratis hos disse. Les mer om tilbudet her.

Treningsmuligheter ute i Ålesund

Hvis du skal være i Ålesund store deler av sommeren, hva med å benytte seg av noen av våre flotte uteområder? Ta en rask fottur til Emblemsfjellet, en intervalløkt opp trappene til Fjellstua eller dra med en venn på turvandring i Borgundgavlen. Det er også tilrettelagt for utendørs trening i Aksla og Lilleby trimpark, hvor du fritt kan benytte deg av ulike treningsapparater. Det er bare fantasien som setter grenser på hvor du kan trene og Norges vakreste studieby byr definitivt på mange forskjellige treningsmuligheter utendørs!