Samtaletilbud

Samtaletilbud

Det er ikke alt du trenger å være verdensmester i. Snakk med oss om det og andre ting du lurer på. 

Noen ganger kan tilværelsen være litt mer vanskelig enn vanlig. Det er fort gjort å kjenne på frustrasjonen ved å sammenligne seg med andre og tenke at du ikke er like god, like flink eller like morsom som andre. Kanskje du grubler over hvorfor du ikke har kjæreste, hvorfor du ikke blir bedt på den kule festen eller hvorfor andre ble spurt om å ta den kaffen. Eller tenker du på alt du skal rekke? Studier, venner, verv, jobb, kanskje kjæreste, trening og mat. Det er fort gjort å si ja til alle andre enn deg selv. Flere sliter seg ut med alt for mange planer, avtaler eller krav til seg selv.

Alt dette går utover søvn, konsentrasjon, humør og evne til å føle seg glad og optimistisk. Går det utover livskvaliteten din, kom og snakk med oss! Vi er her for deg, uansett – det finnes ingen ubetydelige utfordringer. 

Helsesøster

Du kan snakke med helsesøster om det meste som bekymrer deg og som gjør at hverdagen oppleves som utfordrende i perioder. 

Psykolog

Alle kan ha behov for å snakke med en nøytral person når livet oppleves som vanskelig. Under tilbudet psykososial helsetjeneste møter du både psykologer, klinisk sosionomer og psykiatriske sykepleiere. 

Rådgiver

Du kan ta kontakt med en rådgiver hvis livet som student føles overveldende. Vi har flere ulike typer mestringskurs som kan passe for deg i ulike perioder i studieåret.