Food

Food and beverage

No time to have breakfast or make lunch? Stop by the cafeteria or cafe on campus; We serve breakfast, lunch and dinner.

My place of study

Sit Kafe Gjøvik

Menu of the day

  • Monday

    • Plukk og mix fra Varmmatbuffet, vegetardisk og salatbar 15,90 pr.hg
    • Snitzel, fisk og vegetar 15,90 pr.hg
    See the whole week
  • Tuesday

    • Plukk og mix fra Varmmatbuffet, vegetardisk og salatbar 15,90 pr.hg
    • Grove kjøttkaker, fisk og vegetar 15,90 pr.hg
  • Wednesday

    • Plukk og mix fra Varmmatbuffet, vegetardisk og salatbar 15,90 pr.hg
    • Kyllinggryte, fisk og vegetar 15,90 pr.hg
  • Thursday

    • Plukk og mix fra varmmatbuffet, vegetardisk og salatbar 15,90 pr.hg
    • Får-i-kål, fisk og vegetar 15,90 pr.hg
  • Friday

    • Plukk og mix fra varmmatbuffet og salatbar 15,90 pr.hg
    • Tacofredag 15,90 pr.hg

Offers and campaigns

Ukas tilbud

Tilbud uke 38 / Offers week 38

Muffins fra Aunt Mable, 12 kr / Muffin NOK 12
Valgfri frukt, 3 for 10 kr / Optional fruit, 3 pieces NOK 10
Red Bull, vinter edition 19 kr / Red Bull, vinter edition NOK 19
Go Morgen klemmepose - nyhet - 10 kr / Go Morgen yoghurt, squeeze bag, NOK 10 
Cola uten sukker, koffeinfri, Fanta (utvalg kan variere) og Urge (utvalg kan variere). Test nyheten Urge Holiday! Alle drikker 15 kr / Diet coke caffeine free, Fanta, Urge, NOK 15,-

 


 

Opening hours

Today: 08:00-16:30. (varmmat 10.30 – 16.30).
Tomorrow: 08:00-16:30. (varmmat 10.30 – 16.30).

Monday–thursday: 08:00–16:30. (varmmat 10.30 – 16.30).
Friday: 08:00–15:00. (varmmat 10.30-14.30).

Krus kaffebar

Offers and campaigns

KRUS åpner igjen!

Tirsdag 17. august er vi endelig tilbake med åpen kaffebar!

Vi gleder oss veldig til å se dere igjen <3 

 

Opening hours

Today: 08:30-14:15.
Tomorrow: 08:30-14:15.

Monday–friday: 08:30–14:15.

Contact us

Contact us

Questions and feedback

Do you have any questions concerning our food services, or other feedback? Don't hesitate to contact us.

We encourage you not to send confidential or sensitive information. Read more about how we handle these inquiries.