Sundebygget

Sundebygget

Høsten 2022 åpnet vi Sundebygget på NTNUs campus i Ålesund, med studentboliger, treningssenter, bar, konsertscene, innovasjonshub, og arealer til studentfrivilligheten.

Stedet hvor studietidens beste minner skal skapes

Her kan du bo sosialt i moderne studentboliger med byens fineste utsikt og feteste takterrasse. Kun en heistur unna venter oppfriskende økter på et toppmoderne treningssenter, gode samtaler i baren og storslagne arrangementer i konsertlokalet. Studentfrivilligheten får boltre seg på en helt egen etasje med flotte møterom og kontorer. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til unike opplevelser i Ålesunds råeste studentbygg!

Illustrasjon: Lusparken/3RW

Når du bokstavelig talt bor på skolen, kan du tillate deg å slumre noen minutter ekstra på morgenen. Her kommer 80 nye sosiale studenthybler med en utsikt som bare må oppleves!

Illustrasjon: Lusparken/3RW

Med både treningssenter og fullt av mulige treningspartnere i umiddelbar nærhet, har dørstokkmila aldri vært kortere. Få ny energi på våre gruppetimer!

Illustrasjon: Lusparken/3RW
Få mer ut av studietiden

I Sundebygget kan du både bo, trene, møte venner og få med deg det som skjer – helt uten å forlate huset. Mer informasjon kommer snart!

Foto: Sit

Sundebygget består av to etasjer og en kjeller rettet mot studentaktiviteter, og fem etasjer med studentboliger på toppen. 

Foto: Sit

Finn informasjon om byggherre og størrelse på arealene i bygget o.l. 

Bli med på omvisning i studentboligene

Bli med på omvisning i studentboligene