Studiestart i Ålesund

Ikke bekymre deg, student!

 

Studieårene er en rutsjebane av eventyr og utfordringer, og vi i Sit står på hver dag for at du skal huske denne episke tiden som noe helt spesielt. Åh, de fantastiske årene! Selvfølgelig vil det være noen berg-og-dalbaner underveis, det er det for alle. Men du skal vite at vi i Sit er her for deg, klare til å slenge tjenester og tilbud etter deg. 

Trenger du et godt sted å bo? Vi har studentboliger som raskt blir den koselige hula di! Trening er viktig for både hjernen og kroppen, og på vårt treningssenter får du trent skikkelig bra uten at lommeboken din gråter. Og seriøst, uten mat og drikke kan ikke engang en superstudent som deg fungere skikkelig. Så du burde definitivt sjekke ut vår kantine, for vi har digg mat og drikke som gir deg superkrefter til studiene!

Og hvis livet kaster noen ekstra utfordringer på deg, fortvil ikke! Vi tilbyr mestringskurs, samtale med rådgiver og en hel haug av andre helsetilbud som kan hjelpe deg. Vi er her for deg, hvert steg på veien.

Så, lykke til med studiene, fantastiske student! Vi heier på deg, og vi er alltid her for å hjelpe deg med å gjøre disse årene minneverdige og helt utrolige.

 

Hilsen hele gjengen i Sit

Eksperter på studentlivet siden 1948

Bli med på house tour i Sundebygget!

Bli med på house tour i Sundebygget!

Vis kart
Skjul kart

Filtrer kart